artisanni

artisanni

Ignace Reheul

Gepassioneerd door de keuken in al zijn vormen

Als voormalige chef-kok/zaakvoerder  heb ik het gastronomisch restaurant "Hof van Craynbergh" te Keerbergen bijna 25 jaar samen met mijn echtgenote Ann met veel toewijding mogen leiden.

1 mei 2019 heb ik de klopper doorgegeven aan mijn zoon David die met veel enthousiasme zijn nieuw concept "restaurant The Hill" voortzet.

Mijn echtgenote had altijd naast haar inspanningen voor ons restaurant een tweede toegewijde bezigheid nl het zelf vervaardigen van steengoed- en porseleinen tafelservies. 17 maart 2018 werd haar droom werkelijkheid met de opening van haar eigen keramiekwinkel en -atelier ARTISANN.

Als chef-kok viel het altijd op dat er op gebied van restaurant tafelservies redelijk veel uniforme collecties aanwezig zijn maar met weinig ambachtelijk karakter. Sinds 1 augustus 2019 werden mijn eerste ontwerpen gerealiseerd aan mijn kleitafeltje bij Artisann en heeft het mij er toe gebracht om speciaal voor de betere restaurants, brasseries en B&B's een collectie serviesgoed te ontwikkelen waarbij de originaliteit en de ambachtelijke vervaardiging centraal staan.

Het bereiken van een optimale functionaliteit heeft door mijn eigen ervaringen een belangrijke rol gespeeld.

Ik sta ook open om in samenspraak met de chef ideeën uit te werken tot een nieuwe originele collectie met een hoogstaande kwaliteit in een ambachtelijke eigenheid.

Curriculum

  • 1964: Geboren te Dendermonde
  • 1986: Afgestudeerd te "Ter Duinen" Koksijde
  • 1995-2019: Chef-kok en zaakvoerder van het gastronomisch restaurant "Hof van Craynbergh" te Keerbergen
  • 2019: Keramist voor het ontwerpen en ambachtelijk maakproces van "Chef's View collectie"  ARTISANN.i-line
Toon 1 - 12 van 68
artisanni Fruitschaal Munt
niet op voorraad
artisanni
Fruitschaal Munt
€320,00