Visit Artisann

 

Keramiekatelier

Lichttorenplein 10
8300 Knokke
+32(0)50/73.65.38    +32(0)477/74.65.94
 
 

Keramiekwinkel

Openingsuren
Do, vr, zat, zon: 13:00 - 18:00
Ma, di, wo: Gesloten
Buiten de vaste openingsuren werken wij graag op afspraak
 

Keramiekatelier ARTISANN

Geïnspireerd door de zee en de prachtige natuur van Knokke met zijn wisselende kleuren, ontwerpt Ann & Ignace van ARTISANN woon- en tafeldecoratie die praktisch is maar ook eenvoud, vakmanschap en rust uitstraalt. Duurzaamheid, unieke tinten en opvallende kleuren zijn het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze collecties en glazuren.

Al het servies en de decoratie is handgemaakt en draagt ​​het HIB-label "Handmade in Belgium". Het meeste wordt gedraaid op de pottenbakkersschijf. Wij werken met porselein- of steengoedklei.

Ignace maakt de glazuren en zijn speciaal robuust restaurantservies. Deze zijn voordurend in ontwikkeling en we werken graag samen met restaurants en brasseries om iets inventiefs te creëren. De keramiek en het porselein wordt gebakken op 1250°, waardoor ze zeer sterk, duurzaam en vaatwasmachine bestendig zijn, zelfs voor een horeca stoomvaatwasser.

Keramiekwinkel ARTISANN

Overweegt u handgemaakt servies van keramiek of porselein te kopen? In onze keramiekwinkel vindt u een mooi assortiment serviesgoed van keramiek en porselein. Koffiekopjes, ontbijtschalen, pastaborden, kommen inclusief saladekommen of kommen inclusief fruitschalen zijn altijd op voorraad in een aantal verschillende kleuren en maten.

Maatwerk is mogelijk. Voor specifieke wensen nodigen wij u graag uit om langs te komen. Handgemaakte keramieken schalen, schalen of tassen in een bepaalde kleur? Met of zonder oor? Borden van een bepaalde maat? Wil je hem personaliseren met een tekst of naam?

Naast ons servies van keramiek en porselein verkopen wij ook keramiek als decoratie van diverse getalenteerde Belgische keramisten. We kunnen stellen dat de keramische kunst die te koop is bij ARTISANN uniek, exclusief en authentiek is. Zeker een bezoek waard voor de echte liefhebber van keramiek.

 

 

Artisann Google maps

Wij geven U graag een deskundig advies bij de keuze van uw servies, cadeau, decoratiestuk ...

in combinatie met keuken, interieur, tafel, ...

Wij verwelkomen U graag

Ann & Ignace Reheul - Van Beersel