ARTISANN "Keramiek & Art" winkel en keramiekatelier

Artisann is onze keramiekwinkel van mooie, unieke, kwaliteitsvolle handgemaakte keramiek, gelegen in Knokke. Wij verkopen de collecties van Belgische, talentvolle keramisten en we dragen met fierheid het HIB-label (Handmade in Belgium). Ons doel is om kwaliteitskeramiek, porseleinen serviesgoed, keramische kunst, met een authenticiteit, eigenheid en exclusiviteit te verkopen. Het gevoel van gebruik zal je gelukkig maken omwille van de mooie beleving. Uw tafel en keuken krijgen een speciale dimensie met onze handgemaakte keramiek.

Het productieproces van onze keramiek kan je beleven bij Artisann.  We maken hier de collecties van het eigen merk Artisann en het restaurantservies "Chef's view". Ze blinken vooral uit in speciale glazuren, duurzame klei, porselein en de exclusieve afwerking.

Ons verhaal begon na een carrière van 24 jaar Hof van Craynbergh te Keerbergen. Ignace en ik hebben samen dit restaurant opgebouwd en hadden reeds samen de passie voor een mooi gedekte tafel. Dit konden we origineel maken met het starten van een nostalgisch keramiekateliertje op de Craynbergh. Zo heb ik jaren mijn borden, kommen, schalen en tafelaccessoires zelf gemaakt voor ons gastronomisch restaurant. Tot de tijd rijp was om hier mee verder te gaan. Uiteindelijk werd deze droom werkelijkheid met Artisann te Knokke.

Sinds dit jaar is mijn man mij komen versterken en heeft na zijn kokscarrière zijn passie voor de keramiek ontdekt. Door zijn chef-kok ervaring heeft hij een aparte kijk op het ontwerpen van borden en wensen we dit ook te kunnen delen met restaurants en chefs. Hierbij is onze creatie zeer groot om samen unieke en exclusieve borden te ontwerpen en met de hand te maken voor de Belgische restaurants.

Wij verzorgen graag een persoonlijke service in servies en keramiek

Ann & Ignace Reheul - Van Beersel

Instagram @artisannknokke https://ikkoopbelgisch.be/nl/belgische-merken/artisann

 

Volg ons @artisannknokke

Our locations

Come visit one of our locations. Ann & Ignace

Artisann Knokke

Lichttorenplein 10
8300 Knokke

(+32) 50 73 11 13
Ma, do, vr 14-18 uur
Zat,Zon 12-18 uur
Di, wo gesloten
Artisann Pop-Up

Mechelsebaan 113
3140 Keerbergen

(+32) 0477 74 65 94
11-12-18-19 juni 2022
10-18 uur,
Neem contact op