Handgemaakte Keramiek en Porselein - Artisann met eigen keramiekatelier en webshop - ARTISANN
Menu
EUR

Onze merken

ARTISANN "Keramiek & Art" winkel en keramiekatelier

Artisann is onze keramiekwinkel van mooie, unieke, kwaliteitsvolle handgemaakte keramiek, gelegen in Knokke. Ons doel is om kwaliteitskeramiek, porseleinen serviesgoed, keramische kunst, met een authenticiteit, eigenheid en exclusiviteit te verkopen. Het gevoel van gebruik zal je gelukkig maken omwille van de mooie beleving. Uw tafel en keuken krijgen een speciale dimensie met onze handgemaakte keramiek. We dragen met fierheid het HIB-label (Handmade in Belgium). 

Het productieproces van onze keramiek kan je beleven bij Artisann.  We maken hier de collecties van het eigen merk Artisann en het restaurantservies "Chef's view". Ze blinken vooral uit in speciale glazuren, duurzame klei, porselein en de exclusieve afwerking.

Elk stuk wordt volledig met de hand gemaakt in ons atelier te Knokke. Onze creaties worden met de grootste zorg gedraaid, afgebakken, geschuurd en geglazuurd. Elke creatie ontstaat met een andere kracht op de draaitafel, een verschillende dikte in glazuur. Enkel de passie en de liefde voor ons handwerk blijft hetzelfde. Niets machinaal, enkel handwerk. In de oven kunnen er speciale effecten ontstaan en dat maakt het telkens anders, nooit hetzelfde. 

Ons verhaal begon na een carrière van 24 jaar Hof van Craynbergh te Keerbergen. Ignace en ik hebben samen dit restaurant opgebouwd en hadden reeds samen de passie voor een mooi gedekte tafel. Dit konden we origineel maken met het starten van een nostalgisch keramiekateliertje op de Craynbergh. Zo heb ik jaren mijn borden, kommen, schalen en tafelaccessoires zelf gemaakt voor ons gastronomisch restaurant. Tot de tijd rijp was om hier mee verder te gaan. Uiteindelijk werd deze droom werkelijkheid met Artisann te Knokke.

Sinds 2020 is mijn man mij komen versterken en heeft na zijn kokscarrière zijn passie voor de keramiek ontdekt. Door zijn chef-kok ervaring heeft hij een aparte kijk op het ontwerpen van borden en wensen we dit ook te kunnen delen met restaurants en chefs. Hierbij is onze creatie zeer groot om samen unieke en exclusieve borden te ontwerpen en met de hand te maken voor de Belgische restaurants.

Wij kijken er naar uit om U persoonlijk te verwelkomen in Knokke

Ann & Ignace Reheul - Van Beersel

Instagram @artisannknokke https://ikkoopbelgisch.be/nl/belgische-merken/artisann

 

Laat je inspireren

Shop magazine

Unieke Keramiek - Kh-magazine

Unieke Keramiek - Kh-magazine

“Unieke keramiek”
Mooie publicatie in het KH-magazine van onze keramiekwinkel met atelier te Knokke

Lees meer
Keramiek van Michelinkwaliteit - “Trend”

Keramiek van Michelinkwaliteit - “Trend”

Een mooi artikel verschenen in “Trend” de detaillist door Jeroen Kuypers.
Dank U wel Jeroen voor dit mooi artikel

Lees meer
Samen staan we sterk "Ann & Ignace"

Samen staan we sterk "Ann & Ignace"

Na 24 jaar samen gewerkt met hart en ziel voor ons gastronomisch restaurant te Keerbergen "Hof van Craynbergh" hebben we samen teurg een creatieve pas

Lees meer
ARTISANN bestaat 4 jaar 2018-2022

ARTISANN bestaat 4 jaar 2018-2022

18 maart 2022 viert ARTISANN haar 4-jarig bestaan en daar zijn we fier op.
4 jaar zijn we geëvolueerd naar een uitgebreid keramiekatelier waar alles

Lees meer
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »