• Lorem ipsum

"Ceramic Concept Store"

Artisann is mijn keramiekwinkel van mooie, unieke, kwaliteitsvolle handgemaakte keramiek, gelegen in Knokke. Ik verkoop de collecties van verschillende, Belgische en talentvolle keramisten en dragen het HIB-label (Handmade in Belgium) hoog in ons vaandel. Mijn doel is om kwaliteitskeramiek te verkopen met een zekere fierheid, authenticiteit en eigenheid. Het gevoel van gebruik zal je gelukkig maken omwille van de mooie beleving. Uw tafel en keuken krijgen een speciale dimensie met onze handgemaakte keramiek.

Het productieproces van mijn keramiek kan U beleven bij Artisann.  Mijn man en ik maken hier de collecties van het eigen merk Artisann. Ze blinken vooral uit in speciale glazuren, duurzame klei en porselein voor de exclusieve afwerking.

Ons verhaal begon na een carrière van 24 jaar Hof van Craynbergh te Keerbergen. Ignace en ik hebben samen dit restaurant opgebouwd en hadden reeds samen de passie voor een mooi gedekte tafel. Dit konden we origineel maken met het starten van een nostalgisch keramiekateliertje op de Craynbergh. Zo heb ik jaren mijn borden, kommen, schalen en tafelaccessoires zelf gemaakt voor ons gastronomisch restaurant, tot de tijd rijp was om hier mee verder te gaan. Uiteindelijk werd deze droom werkelijkheid met Artisann te Knokke.

Sinds dit jaar is mijn man mij komen versterken. Hij heeft ook een eigen collectie borden en tafelaccessoires gemaakt, die zowel aan particulieren als aan de horeca worden verkocht. Op onze blog kan je zijn kookpassie bekijken met filmpjes van recepten en gerechten.

https://www.artisann.be/nl/blogs/blog-keramiek-koken/

U kan ons op de voet volgen op 

Instagram @artisannknokke

ARTISANN - Lichttorenplein 10 - 8300 Knokke

6 Mei 2020
Een lekker fris lente dessertje met aardbeien gecreëerd door Ignace en gepresenteerd op ons handgemaakt keramisch bordje Coquillage
Lees meer
18 Apr 2020
Mijn eerste gerechtje op de blog van Artisann "Witte asperges met gerookte zalm en kwarteleitje"
Lees meer