Dit handgemaakt bord "Boomerang" geglazuurd in Lagune van chefs Artisann I-line is ideaal om vis, schaaldieren, hapjes, sushi,... te presenteren. Het contrast met de groene lagune glazuur is zeer natuurlijk.
Gemakkelijk hanteerbaar en stapelbaar
Dit bord is verkrijgbaar in pyriet en chamotte klei in verschillende hoogwaardige glazuur.
Maakproces:
- Met de draaischijf handgemaakt bord met fijne naturel chamotte klei
- Eén weekje laten drogen dat het bord zeker droog genoeg is
- Een biscuitbak in een oven van 950° wat minstens één dag en half duurt
- Glazuur wordt met de penseel aangebracht
- Wordt afgebakken in een glazuuroven van 1250° en duurt twee dagen.
De hoogbak is mogelijk omdat de klei, steengoed klei is en bestand is tegen deze hoge temperatuur. Het glazuurrecept heb ik ook speciaal ontworpen voor een bak van 1250° en is kwalitatief hoogstaand. Dit bak- en maakproces bepaalt dat de collectie een hoge kwaliteit heeft waardoor stukken springen, kraken, ... nagenoeg nihil zijn.
Gemakkelijk in onderhoud, vaatwasbestendig en bestendig tegen hoge temperatuur.
Dit is Belgisch met kwaliteitsgarantie en draagt het HIB-label “Handmade in Belgium”
Afmetingen
Afmetingen |
Lengte |
Breedte |
S |
29cm |
14cm |
M |
29cm |
18cm |
L |
31cm |
24cm |