KH-magazine: Unieke Keramiek te Knokke - ARTISANN
Menu
EUR
Unieke Keramiek - Kh-magazine

Unieke Keramiek - Kh-magazine

Unieke keramiek


Artisann, gevestigd in Knokke, is een keramiekwinkel en atelier dat uitblinkt in het creëren van mooie, unieke en handgemaakte keramiek. Met een focus op authenticiteit, eigenheid en exclusiviteit, biedt Artisann een verfijnde collectie van kwaliteitskeramiek, keramische kunst, en porseleinen serviesgoed.

De kern van Artisann ligt in zijn toewijding aan puur Belgisch vakmanschap. Het draagt dan ook het HIB- label (Handmade in Belgium), een garantie voor ambachtelijke creaties met een authentiek karakter.
Het unieke aspect van Artisann ligt niet enkel in zijn keramiekcollecties, maar ook in het productieproces. Het eigen merk Artisann en het restaurantservies “Chef’s view” worden vervaardigd in het atelier in Knokke. De stukken onderscheiden zich door speciale glazuren, duurzame klei, porselein en exclusieve afwerking, elk gemarkeerd met de kenmerkende “a” van Artisann.
De oprichtster, met een achtergrond in binnenhuis- architectuur, en haar man, een voormalige chef-kok, delen een liefde voor keramiek. Samen brengen ze een unieke kijk op het ontwerpen van borden, waarbij hun creativiteit ook wordt gedeeld met restaurants en chefs.
Elk stuk wordt met de hand vervaardigd in het atelier in Knokke. Het productieproces omvat het draaien, bakken, schuren en glazuren van elk kunstwerk met passie en liefde. De hoge baktemperatuur garandeert hoogwaardige klei en porselein, en de eigen recepten voor glazuren zorgen voor duurzaamheid en kleurvastheid.
Artisann biedt ook de mogelijkheid om keramiek rechtstreeks bij mensen thuis te brengen via de online webshop artisann.be.
Bij Artisann staat persoonlijke service centraal. Het streven naar tevreden klanten drijft het team elke dag opnieuw om de deuren van het keramiekatelier op het Lichttorenplein te
openen en zich te wijden aan het vervaardigen van unieke,
Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Artisann. artisann.be
handgemaakte keramiekstukken
KH
Lichttorenplein 10, 8300 Knokke-Heist. Openingsuren: donderdag t.e.m. zondag van 13u - 18u


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »