Chef-kok en binnenhuisarchitecte vinden een nieuwe keramische passie samen. - ARTISANN
Menu
EUR
Samen staan we sterk "Ann & Ignace"

Samen staan we sterk "Ann & Ignace"

Door: Ann Van Beersel Reacties: 0

Samen staan we sterk - 2de carrière samen voor keramiek

4 fantastische zonen, een huwelijk van 30 jaar, een mooie carrière samen met "Hof van Craynbergh" en nu de mooie samenwerking bij ARTISANN ... we hebben echt het gevoel dat we al veel hebben meegemaakt en dat we steeds samen iets kunnen bereiken.

In 1995 hebben we samen "Hof van Craynbergh" opgericht en uitgebouwd tot een gastronomisch restaurant met een verfijnde Franse keuken dat zijn naam en faam had tot ver buiten Keerbergen. 24 jaar hebben we samen onze klanten culinaire en creatief verrast ook met de decoratie en tafelversiering.

Sinds dit jaar is mijn man mij komen versterken en heeft na zijn kokscarrière zijn passie voor de keramiek ontdekt. Door zijn chef-kok ervaring heeft hij een aparte kijk op het ontwerpen van borden en heeft hij een deel van de produktie van ARTISANN overgenomen.

Zo leuk om terug samen te creëren en onze ideeën te wisselen tot een mooi ontwerp. Dit geeft ons steeds veel voldoening hoe dat klanten tevreden zijn en onze creaties appreciëren.

Ann Van Beersel

"I have a dream, work in progress"

Na mijn opleiding als binnenhuisarchitecte heb ik samen met mijn man bijna 24 jaar "Hof van Craynbergh" uitgebouwd. Het interieur en de tafeldecoratie was mijn creativiteit en dit evolueerde naar het maken en ontwerpen van mijn eigen borden, kommen, schalen,... en tafelaccessoires. ik volgde opleidingen, workschops, Master-classes en 5 jaar academie te Mechelen bij Greet Vercammen (een topleerkracht) om het aardse product te leren vervormen naar een mooi object. Tijdens mijn academische jaren voelde ik dat het draaien op de draaischijf mij in de vingers zat. 

In 2017 groeide het idee om aan zee in de creatieve en ontspannen sfeer van Knokke een keramiekatelier te openen. Als creatieve keramiste is Artisann een fantastische droom die werkelijkheid is geworden. Het is zalig om in dit atelier mijn werk te realiseren en mijn ideeën vorm te geven. Ik werk ook graag met andere keramisten samen.  De contacten met verschillende talenten zijn zeer inspirerend en zo realiseren we een collectie van persoonlijk ontwerp en handwerk van keramiek die rijk is aan vorm, kleur en textuur.

Curriculum

 • 19 juli 1968: Geboren te Mechelen (België)
 • 1980-1986: Sint-Ursula-lyceum O.L.Vrouw Waver
 • 1986-1990: Binnenhuisarchitectuur Sint-Lukas Brussel
 • 1989: 3de prijs "design" Kortrijk interieur
 • 1990: 1ste prijs "Tecno" avenue louise Brussel
 • 1995-2019: zaakvoerder, gastvrouw, tafel & interieur decoratrice van het Gastronomisch restaurant "Hof van Craynbergh" te Keerbergen
 • 2013-2018: Opleiding Keramiek Kunstcademie Mechelen
 • 2018: 17 maart 2018: opening artisann

Ignace Reheul

Gepassioneerd door de keuken in al zijn vormen

Als voormalige chef-kok/zaakvoerder  heb ik het gastronomisch restaurant "Hof van Craynbergh" te Keerbergen bijna 25 jaar samen met mijn echtgenote Ann met veel toewijding mogen leiden.

Als chef-kok viel het altijd op dat er op gebied van restaurant tafelservies redelijk veel uniforme collecties aanwezig zijn maar met weinig ambachtelijk karakter. Sinds 1 augustus 2019 werden mijn eerste ontwerpen gerealiseerd aan mijn kleitafeltje bij Artisann en heeft het mij er toe gebracht om voor de hobbykok, de huisvrouw en de betere restaurants, brasseries en B&B's een collectie serviesgoed te ontwikkelen waarbij de originaliteit en de ambachtelijke vervaardiging centraal staan.

Het bereiken van een optimale functionaliteit heeft door mijn eigen ervaringen een belangrijke rol gespeeld.

Curriculum

 • 1964: Geboren te Dendermonde
 • 1986: Afgestudeerd als kok te "Ter Duinen" Koksijde
 • 1995-2019: Chef-kok en zaakvoerder van het gastronomisch restaurant "Hof van Craynbergh" te Keerbergen
 • 2019: Keramist voor het ontwerpen en ambachtelijk maakproces van "Chef's View collectie"  ARTISANN.i-line

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »