Handgemaakte keramische Theetas of Waterbeker van het servies "White" - ARTISANN
Menu
EUR
GESLOTEN : We zijn in jaarlijkse vakantie van 21 juli tot 8 augustus 2024. Zaterdag 10 augustus 2024 zijn wij met nieuwe inspiratie terug open
Hedendaagse, handgemaakte keramische Theetas of Waterbeker van het servies en de collectie “White Spots"
€29,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Hedendaagse, handgemaakte keramische Theetas of Waterbeker van het servies en de collectie “White Spots"
artisann

Hedendaagse, handgemaakte keramische Theetas of Waterbeker van het servies en de collectie “White Spots"

€29,00 Incl. btw
Backorder

Theetas of Waterbeker "White Spots" is een gedraaide tas in een witte natuurlijke Spots klei aan de buitenkant afgewerkt met de witte glazuur Lees meer.

Artisann gesloten 21/07-9/08 ---- vanaf 10 augustus wordt uw bestelling opgestuurd.

Productomschrijving

De collecte van keramiste en binnehuisarchitecte Ann Van Beersel voor Artisann is een collectie waarbij de draaischijf een belangrijk instrument is. Mijn collectie straalt van imperfectie en elke tas is verschillend handgemaakt en met zorg afgewerkt.

De collectie "White Spots" is gemaakt van een gespikkelde klei en wordt met de kwast geglazuurd met een licht glanzende witte pure glazuur. Aan de buitenzijde afgewerkt met druppels glazuur voor het lopende effect en de onregelmatigheid te accentueren.

Mijn werk wordt bestempeld met de gevormde “a” van artisann en is gepatenteerd.

Keramiek van Ann Van Beersel staat voor functionaliteit, mooie kwalitatief hoogstaande objecten die elke dag gebruikt kunnen worden met imperfectie als rode draad in mijn design. De verschillende collecties geven een authenticiteit op de gedecoreerde tafel en zijn eindeloos te combineren tot een ontbijtsetje of een compleet servies.

Maakproces

Het maken van de mok is zeer arbeidsintensief:

  • De theetas wordt gedraaid met 400gr klei
  • Wordt aan de onderzijde afgedraaid met de gepaste instrumenten op de draaischijf
  • Eén weekje laten drogen dat de tas zeker droog is
  • Een biscuitbak in een oven van 950° wat minstens één dag en half duurt
  • Wordt geglazuurd met de hand en borstel
  • Wordt afgebakken in een glazuuroven van 1250° en duurt twee dagen.

De hoogbak is mogelijk omdat de klei, steengoed klei is en bestand is tegen deze hoge temperatuur. Het glazuurrecept heb ik ook speciaal ontworpen voor een bak van 1250° en is uniek. Dit bak- en maakproces bepaalt dat de “White Spots” collectie een hoge kwaliteit heeft waardoor stukken springen, kraken, ... nagenoeg nihil zijn.

Gemakkelijk in onderhoud, vaatwasbestendig en bestendig tegen hoge temperatuur.

Dit is Belgisch met kwaliteitsgarantie en draagt het HIB-label “Handmade in Belgium”

De “a” en “Artisann” is gepatenteerd en uniek

Afmetingen

Taille

Diameter

Hoogte

 

Theetas

8cm

9cm

400gr klei

Specificaties

Klei Naturel
Onze klei wordt hoog gebakken op 1250°
Krasvrij
Krasvrij & hoogstaande kwaliteit
Ecologish
Ecologish & duurzaam
Heeft u vragen over dit product?
Of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact op met ons via [email protected] of +32 477 74 65 94. Wij helpen u graag!
Heeft u vragen over dit product?
Of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact op met ons via [email protected] of +32 477 74 65 94. Wij helpen u graag!

Recent bekeken

artisann Thee of Waterbeker White Spots
artisann
Thee of Waterbeker White Spots
€29,00 €23,97
 

Specificaties

Klei Naturel
Onze klei wordt hoog gebakken op 1250°
Krasvrij
Krasvrij & hoogstaande kwaliteit
Ecologish
Ecologish & duurzaam
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel artisann Hedendaagse, handgemaakte keramische Theetas of Waterbeker van het servies en de collectie “White Spots"

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »