Handgemaakt keramisch restaurantservies voor restaurant, b&b, bistro, brasserie, hotel of bij U thuis gemaakt door voormalige chef en inspiratiebron Ignace met een creatieve en unieke presentatievisie voor de hedendaagse kok.

"Chef’s view" zijn realiseerbaar in grote oplagen met een gegarandeerde horeca-kwaliteit, robuust en sterk.

Het verhaal van Chef’s view start vanuit de liefde en passie van het bereiden van inventieve gerechten als Chef-kok. Ignace was 24 jaar de creatieve Chef-kok en eigenaar van zijn gastronomisch restaurant “Hof van Craynbergh” te Keerbergen en is 2 jaar geleden Ann komen versterken bij het keramiekatelier. Wat als hulpje startte is al snel geëvalueerd als ontwerper en createur van Chef’s view voor ARTISANN’s keramisch handgemaakt restaurantservies.

Als chef-kok heeft hij een nieuwe passie ontdekt in de keramische evolutie van horecaservies. In deze lijn willen we meedenken met de chef en samen een nieuw ontwerp realiseren in het horecaservies voor uw restaurant.

Met respect voor de grondstoffen worden vormen modellen gedraaid en gesneden. Het glazuur wordt ook volgens eigen recepten bereid en steeds in een hoge kwaliteit op 1250° afgebakken.Toevalligheden en imperfecties zijn eigen aan het handmatig proces en geven de restaurantcollectie een eigenheid en exclusiviteit.

Toon 1 - 12 van 33