Handgemaakt eigentijds frivool bord Amandine lagune in schelpvorm - ARTISANN
Menu
EUR
Handgemaakt keramisch bord Amandine in schelpvorm en lagune glazuur van de "Chefs Artisann i-lign" zowel voor hedendaags gebruik alsook voor horeca.
€38,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Handgemaakt keramisch bord Amandine in schelpvorm en lagune glazuur van de "Chefs Artisann i-lign" zowel voor hedendaags gebruik alsook voor horeca.
artisanni

Handgemaakt keramisch bord Amandine in schelpvorm en lagune glazuur van de "Chefs Artisann i-lign" zowel voor hedendaags gebruik alsook voor horeca.

€38,00 Incl. btw
Op voorraad (4)

Dit handgemaakt uniek en eigentijds schelpvormig bord heeft een ruime wit-helder presentatiebodem. Origineel horecaservies maakt de ervaring van uw gerecht net ietsje specialer en unieker dan normaal servies. Lees meer.

Bestel (ma, do, vr, za) vóór 12:00 uur voor verzending dezelfde dag!

Productomschrijving

Dit handgemaakt bord “Amandine” Lagune van de “Chef’s ARTISANN i-line” is ideaal om vis- of vleestartaar, salade, schaaldieren, gevogelte-of vleeshoofdgerecht of nagerecht te presenteren.

Je hebt als chef of hobbykok een ruim helder presentatieoppervlak en makkelijk hanteerbaar, stapelbaar.

Dit uniek bord geeft een meerwaarde aan uw gerecht in een mooie presentatie.

Amandine is verkrijgbaar in naturel of zwarte chamotte klei met een hoogwaardige Floating blauwe of lagune glazuur

Op bestelling kunnen we dit bord in andere beschikbare kleuren maken en is ook voor grote hoeveelheden op korte termijn leverbaar. Ideaal als onderdeel van uw keramisch horeca- en restaurantsevies.

Handgemaakt keramisch bord “Chefs Artisann i-lign” zowel voor hedendaags gebruik alsook voor horeca. Verkrijgbaar in natuurlijke of zwarte chamotte klei met hoogbakkende floatingblauw,sunset of lagune glazuur. 

Maakproces:

  • Wordt gemaakt op een mal met een beige chamotte klei
  • Eén weekje laten drogen dat het bord zeker droog genoeg is
  • Een biscuitbak in een oven van 950° wat minstens één dag en half duurt
  • Glazuur wordt met de penseel aangebracht
  • Wordt afgebakken in een glazuuroven van 1250° en duurt twee dagen.

De hoogbak is mogelijk omdat de klei, steengoed klei is en bestand is tegen deze hoge temperatuur. Het glazuurrecept heb ik ook speciaal ontworpen voor een bak van 1250° en is kwalitatief hoogstaand. Dit bak- en maakproces bepaalt dat de “Coquillage” collectie een hoge kwaliteit heeft waardoor stukken springen, kraken, ... nagenoeg nihil zijn.

Gemakkelijk in onderhoud, vaatwasbestendig en bestendig tegen hoge temperatuur.

Dit is Belgisch met kwaliteitsgarantie en draagt het HIB-label “Handmade in Belgium”

Afmetingen

Amandine

Lengte

Breedte

M

24 cm

26cm

L

27 cm

29cm

Specificaties

Klei Naturel
Onze klei wordt hoog gebakken op 1250°
Krasvrij
Krasvrij & hoogstaande kwaliteit
Ecologish
Ecologish & duurzaam
Heeft u vragen over dit product?
Of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact op met ons via [email protected] of +32 477 74 65 94. Wij helpen u graag!
Heeft u vragen over dit product?
Of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact op met ons via [email protected] of +32 477 74 65 94. Wij helpen u graag!

Recent bekeken

artisanni Bord Amandine Lagune M
artisanni
Bord Amandine Lagune M
€38,00 €31,41
 

Specificaties

Klei Naturel
Onze klei wordt hoog gebakken op 1250°
Krasvrij
Krasvrij & hoogstaande kwaliteit
Ecologish
Ecologish & duurzaam
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel artisanni Handgemaakt keramisch bord Amandine in schelpvorm en lagune glazuur van de "Chefs Artisann i-lign" zowel voor hedendaags gebruik alsook voor horeca.

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »