Een unieke collectie handgemaakte keramische borden voor uw gerecht met stijl

Een unieke collectie handgemaakte keramische borden voor uw gerecht met stijl

Artisann verkoopt verschillende stijlen van borden van klei tot porselein. In verschillende formaten en kleur en toch steeds anders en uniek. Ons servies is in de glazuuroven op 1250° gebakken wat het bord vaatwasbestendig en van hoge kwaliteit maakt.

Toon 1 - 12 van 50

Met handgemaakte keramische borden van artisann geef je elke tafel een persoonlijke dimensie. De borden lenen zich perfect voor zowel klassieke, alledaagse gerechten als voor meer verfijnde creaties. Ze zorgen ervoor dat jouw gerechten nog meer tot hun recht komen.

De keramische en porseleinen borden van artisann zijn handgemaakt. Elk bord is verschillend en heeft zijn imperfectie wat het ook zo uniek en persoonlijk maakt. De kunst bestaat om verschillende keramische borden te combineren tot één geheel. We maken de formaten ideaal als nu op ontbijtbord, gebaksbord, pastabord, soepbord, dinerbord of een geheel serviesset. In de online shop vind je een mooie keuze van verschillende collecties Belgische keramisten. We kunnen ook steeds op bestelling werken met aangepaste formaten en kleuren.

Stijlvol servies is zeer belangrijk voor beleving en gastvrijheid. Zeer leuk om met het servies van artisann uw tafel persoonlijk te maken

Dit servies is hooggebakken in de glazuuroven van superieure kwaliteit. Vaatwasbestendig.

Al onze borden dragen ook het HIB-label dit betekent "Handmade in Belgium" en daar zijn we fier op.