Belgisch handgemaakt keramisch servies  met unieke glazuren

Belgisch handgemaakt keramisch servies met unieke glazuren

Een gezellige tafel gedekt met een handgemaakt eigentijds keramisch servies, aangepast aan uw interieur en smaak. De combinatie van de imperfectie en het handgemaakte is uniek. We maken alles voor een mooi gedekte tafel: tas, mok, bord, kom, schaal

Toon 1 - 12 van 114

Heeft u uren in de keuken gestaan om een heerlijk diner te bereiden voor uw vrienden en familie? Dan maakt u dit helemaal af door de gerechten te serveren op stijlvol servies van ARTISANN! U heeft bij ons een ruime keuze uit serviessets, bordenschalenkommen en koffietassen... Uiteraard ontbreken ook peper- en zoutstellen en andere belangrijke accessoires niet. 

Een tafel gedekt met handgemaakte eigentijdse keramiek geeft de mogelijkheid om oneindig te combineren met kleuren, structuren en vormen tot een stijlvolle, originele tafeldecoratie. Dit maakt uw gezellige tafel uniek, persoonlijk en speciaal.
Bij "Artisann" kan U keramisch servies online kopen. De passie van vorm, materiaal en ambacht is hier duidelijk merkbaar en vormt samen een mooie collectie artisanaal, abstract, kleurrijk en subtiel werk van serviesgoed tot pareltjes van kunst.

Elk stuk wordt volledig met de hand gemaakt in ons atelier te Knokke. Telkens anders, nooit hetzelfde. Elke creatie ontstaat met een andere kracht op de draaitafel, een verschillende dikte in glazuur. Enkel de passie en de liefde voor ons handwerk blijft hetzelfde. Niets machinaal, enkel handwerk.

De voldoening als keramist is steeds groot als we samen met de klant zonder een extra kost een servies mogen aanpassen aan de kleur en stijl van keuken of interieur. Breng een bezoekje of stuur een mailtje en we ontwerpen samen uw wensen.

Onze serviezen dragen ook het HIB-label dit betekent "Handmade in Belgium" en daar zijn we fier op.

Steun ons met #ikkoopbelgisch #shoponlinelokaal

Keramisch handgemaakt servies - Koffieservies - Theeservies - Eetservies - Ontbijtservies