Keramische handgemaakte kom voor een stevig ontbijt, frisse salade, een hartverwarmende soep, ... in verschillende vormen en kleuren.

Keramische handgemaakte kom voor een stevig ontbijt, frisse salade, een hartverwarmende soep, ... in verschillende vormen en kleuren.

De keramische kommen zijn een zalige beleving als dagelijks gebruik en een uniek stuk voor elke gezellige gedekte tafel voor frisse salades, pasta, soep, fruit, yoghurt... en ontbijtgranen. De collectie kommen zijn natuurlijk, eenvoudig, elegant.

Toon 1 - 12 van 16

Een frisse creatieve salade, fruitsalade, pasta, soep of ontbijtgranen presenteren in een mooie handgemaakte keramische kom, schaal of bowl zal uw tafel zeker stijlvol kleuren met een persoonlijke toets. Keramische kommen, schalen vindt je in verschillende maten, vormen, texturen en kleuren online op onze webshop en in onze winkel te Knokke. Wenst U alsnog toch nog een andere kleur of formaat kan dit ook op bestelling gemaakt worden. Wel rekenen op minstens één maand productietijd. "Handmade" vraagt tijd.

De schalen zijn stuk voor stuk uniek. 

Het ambachtelijk proces van klei tot schaal is een tijdrovende evolutie van heel veel verschillende handelingen. Alle kommen en schalen uit keramiek of porselein zijn eerst biscuit gebakken op 950° dan bewerkt met een mooi laagje glazuur al dan niet met de hand geschilderd en in tweede instantie afgebakken in een glazuuroven van 1250° waardoor de schalen en kommen zeer kwaliteitsvol en vaatwasbestendig zijn.

Al onze schalen en kommen dragen ook het HIB-label dit betekent "Handmade in Belgium" en daar zijn we fier op.