Zeer elegante ovale diepe schaal Beach - ARTISANN
Menu
EUR
artisann In de mal gelegde ronde schaal van Belgische klei met een mooie Floating blauw hoog bakkende glazuur.
artisann

artisann In de mal gelegde ronde schaal van Belgische klei met een mooie Floating blauw hoog bakkende glazuur.

€190,00 Incl. btw
Niet op voorraad

Keramisch handgemaakte schaal “Beach”, is gemaakt in een Belgische roodbakkende-bruine klei en afgewerkt met een glanzende glazuur met kleurschakeringen van donker- en lichtblauw. Door de Floating-eigenschap van de glazuur zal de glazuur op de rand eerder bruin zijn en op plaatsen waar ze minder dik is zal het lichter kleuren. Aan de buitenzijde is duidelijk het floating effect te zien met de druppels die in het boven op liggend glas aflopen. Lees meer.

Productomschrijving

De collecte van keramiste en binnenhuisarchitecte Ann Van Beersel voor Artisann is een collectie waar je verschillende glazuren en kleien te samen kunt combineren. Mijn collectie straalt van imperfectie en elke schaal is verschillend handgemaakt en met zorg afgewerkt. De schaal Beach wordt volledig handgemaakt en in een mal opgebouwd. De vorm en de glazuur is als basis hetzelfde maar omdat alles met de hand gemaakt is en ik dit ook duidelijk wil laten zien zal er geen enkele schaal hetzelfde zijn. Dit is mijn concept en creativiteit die ik duidelijk wil laten zien.

De collectie "Beach" is gemaakt van bordeaux-bruine draaiklei en wordt afgewerkt met een mooie floating-blauwe glazuur. Aan de buitenzijde van elke schaal laat ik bewust aan de onderzijde een ruwe kleizone in contrast met de geglazuurde binnen-en bovenzijde. De kleur van de floating blauwe glazuur reageert zeer mooi met de rood-bruine klei wat niet mogelijk is met een andere klei.

Mijn werk wordt bestempeld met de gevormde “a” van artisann.

Keramiek van Ann Van Beersel staat voor functionaliteit, mooie kwalitatief hoogstaande objecten die elke dag gebruikt kunnen worden met imperfectie als rode draad in mijn design. De verschillende collecties geven een authenticiteit op de gedecoreerde tafel zijn eindeloos te combineren tot een ontbijtsetje of een compleet servies. Zo is de collectie “Beach” mooi te combineren met de collectie “Zwin” en “Dunes”.

Vaatwasbestendig en bestendig tegen hoge temperatuur.D

e collectie van Artisann wordt steeds hooggebakken op 1250° en is kwalitatief hoogstaand.

Dit is Belgisch met kwaliteitsgarantie en draagt het HIB-label “Handmade in Belgium”

Afmetingen

Diameter: 24cm - 18cm - 12cm

Hoogte: 4 cm

Heeft u vragen over dit product?
Of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact op met ons via [email protected] of +32 477 74 65 94. Wij helpen u graag!

Gerelateerde producten

Heeft u vragen over dit product?
Of heeft u hulp nodig bij het bestellen? Neem gerust contact op met ons via [email protected] of +32 477 74 65 94. Wij helpen u graag!

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel artisann In de mal gelegde ronde schaal van Belgische klei met een mooie Floating blauw hoog bakkende glazuur.

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »