Een koffietas met een naam, woord wordt op maat gemaakt  in de gewenste kleur

Een koffietas met een naam, woord wordt op maat gemaakt in de gewenste kleur

Porseleinen handgemaakte tas te koop in een recht cilindervorm waar waardevolle woorden op gebakken zijn en uw interieur bezegeld met mooie herinneringen. Dit is een zeer persoonlijke cadeau, hebbeding dat zeker een mooi plaatsje krijgt in uw huis.

Toon 1 - 12 van 26

Laat uw gevoelens spreken met porselein

Gevoelens maakt je gelukkig

Geeft een meerwaarde in het leven

 

NIEUW: Personaliseer uw tas. Met een meerprijs van 19€ maken wij een transfer in uw gekozen naam, plaats, woord... en wordt deze gebakken op de bovenste rand van de porseleinen cilinder.

Je moet wel een levertijd incalculeren van minimum 2 weken.

De “Columna” reeks heb ik ontworpen om emoties, waarden, vriendschappen, relaties en gevoelens tot uiting te brengen met een clean witte rechte geglazuurde cilinder dat ieder interieur een subtiele meerwaarde geeft.

De “Columna” is zeer leuk om een combinatie te maken met verschillende woorden en groottes en als een groepje bij elkaar te plaatsen. Zo kan je een combinatie maken van verschillende woorden samen die voor jouw belangrijk zijn in het leven en dit maakt het geheel persoonlijk en uniek.

De “Columna” is een mooie rechte porseleinen cilinder dat aan de binnenkant volledig en aan de buitenkant de bovenste boord glanzend transparant is geglazuurd. Zo komt de witte finesse van porselein mooi uit tegenover de gekleurde letters. De gekleurde letters zijn in een derde bak met een transfer op de bovenste boord gebakken. Aan de achterzijde staat in dezelfde kleur het logo van Artisann in een schelpje verwerkt.