Geluk is ... gezelligheid met een handgemaakte keramische tas of mok voor koffie of thee

Geluk is ... gezelligheid met een handgemaakte keramische tas of mok voor koffie of thee

Met de handgemaakte keramische koffietassen en theekopjes breng je authenticiteit aan elke tafel. De leuke kleuren, vormen en designs geven het koffie- of theemoment meer smaak en plezier. Dit geeft een boost aan jouw gastvrijheid.

Toon 1 - 12 van 22

Gastvrijheid en gezelligheid begint met een authentiek tasje van keramiek of porselein. Zalig om uit een handgemaakt tasje je koffie of thee te degusteren. Combineerbaar met andere stijlen van uw thee- of koffieservies.

Elk koffieservies en theeservies is verschillend en heeft zijn imperfectie wat het ook zo uniek en persoonlijk maakt. De kunst bestaat om verschillende keramische tassen te combineren in kleur en vorm tot één geheel. Er zijn verschillende formaten van expressokopje tot koffietas tot een grotere theemok.

In de online shop vind je een mooie keuze van verschillende collecties Belgische keramisten. We kunnen ook steeds op bestelling werken met aangepaste formaten en kleuren.

Stijlvol servies is zeer belangrijk voor beleving en gastvrijheid. Zeer leuk om met het servies van artisann uw tafel authentiek en persoonlijk te maken

Een tasje wordt gedraaid of in een mal gegoten in een biscuitoven van 950° gebakken. Na het afkoelen wordt hier een mooi glazuurtje aan toevoegt en op 1250° gebakken in een glazuuroven. Door dit proces zijn onze tassen verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en vaatwasbestendig.

Al onze koffietassen en theemokken dragen ook het HIB-label dit betekent "Handmade in Belgium" en daar zijn we fier op.