De passie en creativiteit als kok gepresenteerd op een uniek keramisch handgemaakt bord

De passie en creativiteit als kok gepresenteerd op een uniek keramisch handgemaakt bord

De “Chef’s view” is een lijn keramische handgemaakte borden speciaal ontworpen door chef kok Ignace voor zijn collega’s koks met een visie voor presentatie en combinatie. Ideaal voor restaurant, brasserie, bistro, horecazaak, hotel, b&b of voor bij U thu

Toon 1 - 12 van 34

Met handgemaakte keramische borden van artisann geef je uw restaurant, bistro, brasserie, hotel, b&b een originele, exclusieve touch. De borden lenen zich perfect voor zowel klassieke, alledaagse gerechten als voor meer verfijnde creaties. Ze zorgen ervoor dat jouw gerechten nog meer tot hun recht komen.

De keramische borden van “chef’s view” zijn handgemaakt. Elk bord is verschillend en heeft zijn imperfectie wat het ook zo uniek en exclusief maakt. De kunst bestaat om verschillende keramische borden te combineren tot één geheel. We maken speciale fingerfood- en tapasborden, voorgerecht-, en hoofdgerchtborden, vis- en vleesborden, dessertbordjes in vernieuwde stijl en aangepaste kleur. Iets groter of kleiner? Geen probleem we maken uw formaten, vorm en kleur graag naar uw smaak. Ook voor suggesties willen we samen naar een nieuw ontwerp groeien.

Stijlvol servies is zeer belangrijk voor beleving en gastvrijheid. Zeer leuk om met het servies van artisann uw tafel persoonlijk te maken

Dit servies is hooggebakken, robuust en kwaliteitsvol. In de glazuuroven op 1250° gebakken en van van superieure kwaliteit. Vaatwasbestendig.

Al onze borden dragen ook het HIB-label dit betekent "Handmade in Belgium" en daar zijn we fier op.