Dit handgemaakt bord “Soleil” van de “Chef’s ARTISANN i-line” kan je een voorgerecht of hoofdgerecht op serveren.
Je hebt als chef of hobbykok een ruim presentatie oppervlak en is makkelijk hanteerbaar, bij het inzetten en afruimen.
Stapelbaar.
Dit uniek bord met structuur, geeft een meerwaarde aan uw gerecht in een mooie presentatie.
Is in voorraad in naturelle chamotteklei met hoogwaardige eigen floating Sunset, Lagune of beach glazuur.
Op bestelling kunnen we dit bord in andere beschikbare kleuren maken en is ook voor grote hoeveelheden op korte termijn leverbaar. Ideaal als onderdeel van uw keramisch horeca- en restaurantservies.
Maakproces:
- Wordt rond gedraaid op de draaischijf met een beige chamotte klei.
- Wordt afgewerkt met mijn eigen structuur in een waaier gecreëerd
- Eén weekje laten drogen dat het bord zeker droog genoeg is
- Een biscuitbak in een oven van 950° wat minstens één dag en half duurt
- Glazuur wordt met de penseel aangebracht
- Wordt afgebakken in een glazuuroven van 1250° en duurt twee dagen.
De hoogbak is mogelijk omdat de klei, steengoed klei is en bestand is tegen deze hoge temperatuur. Het glazuurrecept heb ik ook speciaal ontworpen voor een bak van 1250° en is kwalitatief hoogstaand. Dit bak- en maakproces bepaalt dat de “Soleil” collectie een hoge kwaliteit heeft waardoor stukken springen, kraken, ... nagenoeg nihil zijn.
Gemakkelijk in onderhoud, vaatwasbestendig en bestendig tegen hoge temperatuur.
Dit is Belgisch met kwaliteitsgarantie en draagt het HIB-label “Handmade in Belgium”
Afmetingen
Soleil
|
Lengte
|
Breedte
|
M
|
25 cm
|
26cm
|
L
|
|
|