Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Het zomerevenement Hippique in Knokke inspireert artisann

14 Jun 2019
door Ann Van Beersel

 

Tijdens de maand juni en juli komen veel paardenliefhebbers naar het hippique-evenement. Dit wordt vaak gecombineerd met een week vakantie of een weekend in Knokke. Hoe fijn is het om met een souvenir naar huis te gaan.

Het lichttorenplein draait helemaal om de lichtblauwe paarden en artisann zit helemaal in de atmosfeer met een tentoonstelling van prachtige keramische kunstpaarden van kunstenaar Martine Roelstraete die haar naam en faam heeft bewezen.

Het keramische paard is gemaakt in de reeks "Contrast en verplaatsing" en is genummerd met een certificaat. Elk paard heeft een abstract ontwerp met een intense uitstraling. Het paard gemaakt van klei is volledig met de hand gemaakt en vervolgens verwerkt met een speciale beweging om het reliëf van de huid te realiseren. De poten zijn gebouwd met schijven die een contrast vormen met het lichaam. Mooi afgewerkt met een transparant glazuur dat ook met verschillende technieken is verwerkt. Elk stuk is uniek en exclusief te koop bij "artisann".

https://www.artisann.be/nl/brands/maro-kunst/

 

Bent u een echte paardenliefhebber en wenst u dit in te cashen met een mooi kunstwerk, kom zeker langs op het "artisann" lichttorenplein 10 in Knokke.

https://knokkehippique.com/

This is not an event, this is an experience

De kust agenda - Hippique te Knokke

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »