ART -  Knokke-Heist n°27

26-27 oktober 2019

ART-Knokke-Heist is het event voor de kunstliefhebber

en voor elke galerie in Knokke een top-weekend.

 

Etalage Artisann Art 27

 

Knokke Heist vertegenwoordigt een 80-tal galeries. Eén van de hoogste concentraties van galeries in de wereld. Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober zullen 52 galeries een herfstvernissage organiseren. Dit is het weekend om als kunstliefhebber een bezoekje te brengen aan deze mooie badstad.

Knokke-Heist en kunst: de ideale combinatie!

Als keramiste is Knokke een zalige stad om mijn kunstige en keramische inspiratie te laten groeien en vooral te uiten. De steun van Knokke als stad en organisator van de galeriedagen en evenementen rond kunst is top. De ligging van ARTISANN tegenover het toeristisch centrum op het lichttorenplein geeft een sfeer van denken, dromen en doen.

Het galerieweekend geeft een zeer leuke sfeer en brengt ook een kunstig publiek naar Knokke wat zorgt voor nieuwe contacten en babbels rond kunstwerken en realisaties.

ARTISANN zal dit weekend een vernissage organiseren rond het werk van “Mieke Pieters”. Mieke Pieters is een Knokse keramisten die haar werk laat evolueren in het zeeverhaal. Zij zal als kunstenares aanwezig zijn en haar werk

Welkom - Artisann

Ann Van Beersel & Ignace Reheul

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter