Ignace Reheul - 16 / Apr / 2020

  Passie voor koken en creëren vloeien samen in een nieuwe uitdaging bij Artisann.

  Mijn passie is steeds creëren: mijn eigen servieslijn ontwerpen en maken in ons keramiekatelier ARTISANN waarbij ik mijn nieuwe gerechten mag delen met jullie “de gastronoom"

  Passie voor koken en creëren vloeien samen in een nieuwe uitdaging bij Artisann.
  Blog ARTISANN

  Vorig jaar heb ik met zeer veel fierheid mijn restaurant “Hof van Craynbergh” doorgegeven aan mijn zoon David die nu op de Craynbergh zijn nieuw restaurant “The Hill” uitbaat met een vernieuwend concept. 

  https://www.thehill.be/


  Bijna 1 jaar woon ik nu in Knokke en heb ik mij geamuseerd en vooral geëxperimenteerd in ons keramiekatelier Artisann. Zo was ik vooral bezig met mijn eigen bordenlijn te ontwikkelen waarop je als particulier, hobbykok of gastrochef op een vernieuwende manier uw gerechtje kan opdienen. De organische vormen zijn speels en anders en men kan creatief gerechtje in verschillende niveaus dresseren.

   

  Toch waren de kookmicrobes terug aan het borrelen en hebben we het idee uitgewerkt om op regelmatige basis persoonlijke gerechtjes uit te schrijven en in een video te gieten. Zo kan ik mijn knowhow van mijn kookkunst delen met Craynbergh klanten, vrienden en hobbykoks en blijf ik in mijn kookmodus onderhouden.
  We gaan dit delen op de blog van Artisann en zullen de gerechtjes uiteraard presenteren op keramiek van Artisann. Zo vind ik het ook zeer leuk om verschillende kleuren en vormen te combineren tot een mooie originele tafelsetting.

   

  Naast mijn collectie borden (die je in de volgende filmpjes zeker te zien zult krijgen) heb ik tafelattributen en accesoires voor o.a peper, zout en olie ... gemaakt in speciale steengoedklei. Dit zijn unicums en worden in beperkte oplage gemaakt

  https://www.artisann.be/nl/brands/artisanni-design/

   

   

  Sinds mijn vrouw bezig is met de kunsttak keramiek heb ik de gebruiksvriendelijkheid (vaatwasmachinebestendig, opwarmen in micro en oven) leren appreciëren en vind ik het zeer fijn om te koken met handgemaakte kwaliteitsvolle keramiek. Hier bij Artisann wordt alles op 1250° in een glazuuroven gebakken met de geschikte kleisoort of porselein waardoor je het een stevigheid en de hoogste kwaliteit kunt garanderen voor gebruiksgoed. 

  Vanaf volgende week op Artisann-blog filmpjes met nieuwe gerechten en de bereidingswijze.

   

  Coming soon

  Culinaire eegroetjes

  Ignace Reheul

  Chef-kok Hof van Craynbergh (1995-2019)

   

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recente artikelen

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Een lekker fris lente dessertje met aardbeien gecreëerd door Ignace en gepresenteerd op ons handgemaakt keramisch bordje Coquillage
   06 / May / 2020

   Ignace Reheul - 16 / Apr / 2020

   Een lekker fris lente dessertje met aardbeien gecreëerd door Ignace en gepresenteerd op ons handgemaakt keramisch bordje Coquillage

  • Mijn eerste gerechtje op de blog van Artisann "Witte asperges met gerookte zalm en kwarteleitje"
   18 / Apr / 2020

   Ignace Reheul - 16 / Apr / 2020

   Mijn eerste gerechtje op de blog van Artisann "Witte asperges met gerookte zalm en kwarteleitje"

  • Passie voor koken en creëren vloeien samen in een nieuwe uitdaging bij Artisann.
   16 / Apr / 2020

   Ignace Reheul - 16 / Apr / 2020

   Passie voor koken en creëren vloeien samen in een nieuwe uitdaging bij Artisann.

  • Artisann - Ceramic Concept Store in Klei Keramiek Magazine
   03 / Mar / 2020

   Ignace Reheul - 16 / Apr / 2020

   Artisann - Ceramic Concept Store in Klei Keramiek Magazine

  • Lichtkunstfestival van" De Kleine Prins" - Bezoek de “BAOBAB” (apenbroodboom) bij Artisann
   22 / Nov / 2019

   Ignace Reheul - 16 / Apr / 2020

   Lichtkunstfestival van" De Kleine Prins" - Bezoek de “BAOBAB” (apenbroodboom) bij Artisann

  • Is keramiek Kunst of/en ambacht
   14 / Nov / 2019

   Ignace Reheul - 16 / Apr / 2020

   Is keramiek Kunst of/en ambacht

  • ART Knokke-Heist nr27
   24 / Oct / 2019

   Ignace Reheul - 16 / Apr / 2020

   ART Knokke-Heist nr27

  • Keramiek heeft mijn leven verandert
   19 / May / 2019

   Ignace Reheul - 16 / Apr / 2020

   Keramiek heeft mijn leven verandert

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »