Ignace Reheul - 18 / Apr / 2020

    Mijn eerste gerechtje op de blog van Artisann "Witte asperges met gerookte zalm en kwarteleitje"

    Mijn ervaring van 24 jaar chef-kok bij mijn restaurant Hof van Craynbergh wens ik op de blog van ARTISANN met U als kok, hobbykok, huisvrouw met U te delen. Mijn eerste gerechtje is gericht op het "Keerbergse goud" nl de asperge waar ik zo graag mee werk: " asperges met zalm en kwarteleitje". De benodigdheden, de bereiding staat hier mooi uitgeschreven. Dit gerechtje is gepresenteerd op mijn uniek ovaal zelf handgemaakt bord met een mooie gestroomlijnde vorm met een diepte om op een creatieve originele manier op te dresseren.

    Mijn eerste gerechtje op de blog van Artisann "Witte asperges met gerookte zalm en kwarteleitje"
    Blog ARTISANN

     

    Voorgerecht: “Witte asperges, kwartelei, gerookte zalm en dillemayonaise"

    Gepresenteerd op mijn zelf ontworpen bord exclusief te koop bij Artisann

    https://www.artisann.be/nl/ovaal-bord-sphere-i.html

     

    Bereiding (4 personen)

    Dilleolie

    • 1dl olie opwarmen tot 65°
    • ¼ bot geplukte dille toevoegen in maatbeker, mixen, doorzeven
    • In knijpfles gieten en koelen

    Dillemayonaise

    • ¼ bot fijngesneden dillepluksels bij de mayonaise toevoegen
    • Mayonaise en dille samen mixen
    • In de spuitzak storten en koelen

    Asperges

    • Asperges schillen
    • 5 minuten al dente koken in gezouten water met een snuifje suiker
    • Onmiddellijk afkoelen en snijden in de gewenste lengte

    Kwarteleitjes

    • De eitjes 3,5 minuutje in water koken
    • Afkoelen en pellen
    • In de lengte in 2 snijden en afkruiden

    Gerookte zalm

    • Uit de plakjes zalm 12 rondjes in verschillende grootte uitsteken
    • In afwachting koelen

    Afwerken en dresseren (zie filmpje en foto)

     

    Smakelijk, Culinaire zeegroetjes

    Ignace Reheul

     

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recente artikelen

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Een lekker fris lente dessertje met aardbeien gecreëerd door Ignace en gepresenteerd op ons handgemaakt keramisch bordje Coquillage
      06 / May / 2020

      Ignace Reheul - 18 / Apr / 2020

      Een lekker fris lente dessertje met aardbeien gecreëerd door Ignace en gepresenteerd op ons handgemaakt keramisch bordje Coquillage

    • Mijn eerste gerechtje op de blog van Artisann "Witte asperges met gerookte zalm en kwarteleitje"
      18 / Apr / 2020

      Ignace Reheul - 18 / Apr / 2020

      Mijn eerste gerechtje op de blog van Artisann "Witte asperges met gerookte zalm en kwarteleitje"

    • Passie voor koken en creëren vloeien samen in een nieuwe uitdaging bij Artisann.
      16 / Apr / 2020

      Ignace Reheul - 18 / Apr / 2020

      Passie voor koken en creëren vloeien samen in een nieuwe uitdaging bij Artisann.

    • Artisann - Ceramic Concept Store in Klei Keramiek Magazine
      03 / Mar / 2020

      Ignace Reheul - 18 / Apr / 2020

      Artisann - Ceramic Concept Store in Klei Keramiek Magazine

    • Lichtkunstfestival van" De Kleine Prins" - Bezoek de “BAOBAB” (apenbroodboom) bij Artisann
      22 / Nov / 2019

      Ignace Reheul - 18 / Apr / 2020

      Lichtkunstfestival van" De Kleine Prins" - Bezoek de “BAOBAB” (apenbroodboom) bij Artisann

    • Is keramiek Kunst of/en ambacht
      14 / Nov / 2019

      Ignace Reheul - 18 / Apr / 2020

      Is keramiek Kunst of/en ambacht

    • ART Knokke-Heist nr27
      24 / Oct / 2019

      Ignace Reheul - 18 / Apr / 2020

      ART Knokke-Heist nr27

    • Keramiek heeft mijn leven verandert
      19 / May / 2019

      Ignace Reheul - 18 / Apr / 2020

      Keramiek heeft mijn leven verandert

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »