Meld je aan voor onze nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG EEN KERAMISCHE CADEAU BIJ DE VOLGENDE AANKOOP

Abonneer
  • Lorem ipsum

Mijn eerste gerechtje op de blog van Artisann "Witte asperges met gerookte zalm en kwarteleitje"

18 Apr 2020
door Ignace Reheul

 

Voorgerecht: “Witte asperges, kwartelei, gerookte zalm en dillemayonaise"

Gepresenteerd op mijn zelf ontworpen bord exclusief te koop bij Artisann

https://www.artisann.be/nl/ovaal-bord-sphere-i.html

 

Bereiding (4 personen)

Dilleolie

  • 1dl olie opwarmen tot 65°
  • ¼ bot geplukte dille toevoegen in maatbeker, mixen, doorzeven
  • In knijpfles gieten en koelen

Dillemayonaise

  • ¼ bot fijngesneden dillepluksels bij de mayonaise toevoegen
  • Mayonaise en dille samen mixen
  • In de spuitzak storten en koelen

Asperges

  • Asperges schillen
  • 5 minuten al dente koken in gezouten water met een snuifje suiker
  • Onmiddellijk afkoelen en snijden in de gewenste lengte

Kwarteleitjes

  • De eitjes 3,5 minuutje in water koken
  • Afkoelen en pellen
  • In de lengte in 2 snijden en afkruiden

Gerookte zalm

  • Uit de plakjes zalm 12 rondjes in verschillende grootte uitsteken
  • In afwachting koelen

Afwerken en dresseren (zie filmpje en foto)

 

Smakelijk, Culinaire zeegroetjes

Ignace Reheul

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »